Mondwater Top10? – Beste mondspoeling | Goed of Slecht?

Beste mondwater Top10? Alles over mondspoelingen met of zonder alcohol, fluoride en chloorhexidine.

Natuurlijk mondwater maken | hoe maak je zelf mondspoeling?

zelf natuurlijk mondwater makenZelf mondwater maken

Wil je graag zelf mondwater maken? Dat kan vrij eenvoudig, want je hebt er slechts een paar elementen voor nodig. De meeste mondwaters bestaan uit chemische ingrediënten die kunnen zorgen voor bijwerkingen. Veel mensen kiezen daarom voor mondspoelingen die bestaan uit 100% natuurlijke middelen.

 

Oxyd8 spoelmiddelen

Wanneer je een volledig natuurlijke mondwater wilt proberen, probeer dan eens Oxyd8 spoelmiddelen. Oxyd8 mondwaters worden wereldwijd het meest gewaardeerd omdat ze zéér effectief zijn tegen bacteriën en als één van de enige spoelingen géén bijwerkingen hebben.

 

Hoe maak je zelf mondwater?

Je zou het natuurlijk ook zelf kunnen maken. Hiervoor heb je 4 bestanddelen nodig:

1. Water
2. Kokosolie/kokosvet
3. Tea tree olie
4. Natriumbicarbonaat (bakpoeder)

Kokosolie en tea tree olie werken niet alleen antibacterieel, maar voorkomen ook schimmels en virussen. Natriumbicarbonaat (zuiveringszout) houdt de zuurgraad op een gunstig niveau én kan stinkende ademlucht omzetten in niet stinkende ademgeur. Let overigens op dat spoelen met teveel natriumbicarbonaat gevolgen kan hebben voor je tanden!

 

Oxyd8 Plus mondspoeling

Deze drie ingrediënten vind je onder andere terug in Oxyd8 Plus mondspoeling, een volledig natuurlijk opgebouwd spoelmiddel met oliën, natriumbicarbonaat en “actieve zuurstof” als hoofdingrediënten.

Oxyd8 is het beste mondwater van onze zorvuldig samengestelde lijst van mondvriendelijke gorgelmiddelen. Deze lijst kun je hier bekijken.