Mondwater Top10? – Beste mondspoeling | Goed of Slecht?

Beste mondwater Top10? Alles over mondspoelingen met of zonder alcohol, fluoride en chloorhexidine.

OxyFresh

OxyFresh mondwater

beste mondwaterEr is geen mondwater ter wereld dat de effectiviteit van Oxyfresh kan evenaren. De werkende bestanddelen zijn actief zuurstof, zink, essentiële oliën en aloë vera. Dit is veruit de allerbeste samenstelling voor het behoud van een frisse adem, een gehydrateerde mond en gezond tandvlees. Ga naar de website van OxyFresh

 

nieuwe bestelknop

 

 

De extra kracht van essentiële oliën en zink naast zuurstof

OxyFresh is vanwege de toevoeging van zink en essentiële oliën krachtiger dan andere versies. Er is een onderzoek gepubliceerd waarin men concludeert dat essentiële oliën sterkere antibacteriële activiteiten vertoont dan chloorhexidine. In combinatie met actief zuurstof en zink is Oxyfresh daarom ‘s werelds beste mondwater!

Bekijk Oxyfresh hier

 

Waarom OxyFresh zo goed werkt:

Anäerobe bacteriën (verantwoordelijk voor slechte adem, gaatjes en ontstekingen) kunnen alléén overleven in een droge, speekselarme en zuurstofloze mondholte. Door te spoelen met Oxyfresh zuurstof, worden niet alleen de slechte bacteriën uitgeschakeld, maar óók de speekselklieren gestimuleerd, waarbij de natuurlijke mondflora niet wordt aangetast. In een zuurstofrijke mond, met goed werkende speekselklieren, hebben bacteriën geen schijn van kans!

   • Tegen slechte adem
   • Voor gezond tandvlees
   • Tegen een droge mond
   • Tegen ochtendadem
   • Tegen een vieze smaak in de mond

 

Pas op voor commerciële mondwaters

De meeste commerciële mondwaters hebben hun formules samengesteld op basis van verouderde theoriën. Spoelmiddelen met alcohol, chloorhexidine, triclosan, cetylpyridiniumchloride, peroxide, saccharine en sodium lauryl sulfaat doen vaak het tegenovergestelde van wat ze beweren.

 

Ingrediënten OxyFresh

OxyFresh bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, waarvan je geen bijwerkingen kunt krijgen en is daarom geschikt voor dagelijks gebruik.