Mondwater Top10? – Beste mondspoeling | Goed of Slecht?

Beste mondwater Top10? Alles over mondspoelingen met of zonder alcohol, fluoride en chloorhexidine.

PerioTherapy | Hét mondwater tegen ontstoken tandvlees!

Pperiotherapy kiterioTherapy = Gezond tandvlees!

Periotherapy is één van de meest effectieve spoelmiddelen ter wereld tegen ontstoken of bloedend tandvlees. Deze Amerikaanse fabrikant heeft een klinisch bewezen formule gecreëerd voor het bestrijden van tandvleesproblemen bij de bron, zónder dat je er bijwerkingen van kunt krijgen. Het bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en is daarom geschikt voor dagelijks gebruik. Ga naar de website van PerioTherapy.

 

nieuwe bestelknop

 

 

Waarom werkt Periotherapy zo goed?

Door de toevoeging van Perio2 (een klinisch bewezen formule) in combinatie met tea tree olie en zink, zal ontstoken tandvlees genezen en worden bacteriën gedood. Aften, mondzweren en geïrriteerd tandvlees ontstaan meestal door bijtende tandpasta’s en ophoping van tandplak. De samenstelling van Periotherapy stopt deze bacteriën en vernietigt de toxische sulfurverbindingen die ze uitstoten. Je kunt PerioTherapy mondwater hier kopen.

 

Ontstoken tandvlees

Plaque en bacteriën hopen zich in de eerste fase op tussen de randen waar tandvlees en tanden elkaar ontmoeten, waar het gaat opzwellen op bloeden. In de tweede fase verandert tandplak in tandsteen en wordt het tandbot aangetast. Een tandvleesinfectie is de voornaamste oorzaak van loszittende tanden en dus niet tanderosie. De ingrediënten van Periotherapy maken tandvleesproblemen onmogelijk.

 

bestel button

 

 

Pas op voor commerciële mondwaters

De meeste commerciële mondwaters hebben hun formules samengesteld op basis van verouderde theoriën. Spoelmiddelen met alcohol, chloorhexidine, triclosan, cetylpyridiniumchloride, peroxide, saccharine en sodium lauryl sulfaat doen vaak het tegenovergestelde van wat ze beweren.


 

Ingrediënten PerioTherapy

Purified Water, Perio2 (gestabiliseerde chlorinedioxide), PEG-40 hydrogenated castor oil, sodium bicarbonate, zink (ZinkRX), citric acid, flavor, tea tree olie, sodium benzoate